Panther Bar Engångs Vape

Panther Bar Engångs Vape från Dr Vapes med deras unika mesh coil som erbjuder en smakfylld upplevelse likt inget tidigare!

 • 800 Bloss
 • 2ml
 • Mesh coil
 • 29 smaker

99 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
 • 1-2 dagars leveranstid
 • Sveriges största utbud
 • Prisbelönta smaker
 • Alltid trygg handel

Sumpans Godis - Engångs Vape & Tobak
Sumpans Godis - Engångs Vape & Tobak
522 Google recensioner
nick klyver
nick klyver
2023-09-17
Great service, friendly staff👍
Diāna Diemanta
Diāna Diemanta
2023-03-26
Cashier had very good knowledge about products they sell. Answered all questions and super polite! Thank you again
Janice Baleson
Janice Baleson
2023-03-03
Robin junior was super helpful and friendly explaining the different products. I will be back!
Matt Bonsal
Matt Bonsal
2023-02-18
Amazing staff. Everytime I go there the staff is super patient and helpful. Great selection.
A A
A A
2023-01-30
Really good service. Top quality
Yasmin Mohamed
Yasmin Mohamed
2023-01-28
Fresh store, AMAZING slushees during the summer and you can always depend on them during emergencies
Shakar Garmeny
Shakar Garmeny
2022-09-10
Was here yesterday received great help from somebody called robin. He was great.
Bella_Linn
Bella_Linn
2020-08-18
I went in for a new vape. I was very impressed with the young woman who waited on me. She was very helpful and patient with me while I made my choices. This store has many things including a beautiful candy selection. Everyone was welcoming and kind. I will be going back.

CBD guidenVisa alla

Vad är THCB? Är THCB lagligt i Sverige? Fördelar & Risker

Forskare upptäcker ofta nya föreningar som härstammar från cannabis, vilket gör det svårt för användare [...]

THC-jd gör dig hög – Allt du behöver veta om THCJD?

Jag trodde jag hade sett allt. 🫣 Med Delta 8, THCP och THC-O. Men nej. [...]

THCh vs THCP: Jämförelse av Effekter, Skillnader och Risker

Vill du förstå skillnaderna mellan THCh och THCP? Läs vår detaljerade jämförelse av effekterna, skillnaderna [...]

Panther Bar Engångs Vape

Panther Bar Engångs Vape & Engångspod – fylld med 2ml E-juice – Salt 20mg

 • Nikotinsalt 20mg Vg50/Pg50
 • En pod ger ca 800 bloss*
 • Mesh-coil som ger bättre smak och upplevelse

Kompakt och effektiv engångsvape – nu med mesh coil!

Panther Bar Engångs Vape passar lätt in i din vardag utan att vara besvärlig eller komplicerad. Diskret, lättanvänd och med 18 olika smakprofiler för att passa alla.Panther Bar 800 Saltnikotin poddar är ett smidigt sätt som förenklar din vardag och gör e-cigg tillgängligt för alla som tidigare tvekat på grund av rädsla för strul eller att det skulle vara omständligt.

Kompakt men fortfarande effektiv så det finns inget behov av att kompensera med en större och kraftfullare maskin utan passar lättare in i din vardag utan besvär eller att väcka uppmärksamhet.

En Panther Bar ger ca 800 bloss* och motsvarar ca 80 cigaretter för en rökare. Ofta behöver man inte mer än ett par bloss för att dämpa suget så vi rekommenderar att du anpassar rutinen efter dina personliga behov.

Saltnikotin

 • Saltnikotin är vanlig nikotin i basvätska som har en tillsatt syra som gör att nikotinet kan tas upp av kroppen vid redan låga temperaturer.
 • Saltnikotin bidrar till en mjukare upplevelse och mindre benägen att reta halsen (så kallad ”throat hit”) pga sitt lägre PH värde jämfört med traditionell nikotinlösning.
 • Saltnikotin föredras av många rökare efter som det stillar begäret snabbare och effektivare.

Masterkartong (limpa) innehåller 10st enheter, köp 10st enheter för att få en masterkartong.

*testerna ger oftast ca 800st bloss

Vad är en Engångs Vape och hur fungerar dem?

Engångs Vape eller som det egentligen heter, elektronisk cigarett är en batteridriven cigarett som förångar en blandning av vatten, propylenglykol (PG) och glycerol (VG) samt olika smaker till en rökliknande vattenånga. Ångan är nästintill helt luktfri och är därför vanligt att man brukar sina e-cigaretter inomhus.

Engångs vapes har snabbt vuxit som det mest populära alternativet inom vapingindustrin på grund utav dess simpelhet. Till skillnad från traditionella E-cigaretter är engångs vapes utformade så att när du öppnar den från din förpackning så ska det vara färdiga att användas direkt. Med en traditionell E-cigarett upplever många att det är mer avancerat, mer tidskrävande och kan ofta upplevas krångligt. Till skillnad E-cigarett maskiner så är engångs vapes små, tunna och väldigt diskreta och tar ofta knappt någon plats i ens handväska eller i sin ficka. Produkterna kräver ingen rengöring heller utan när den är slut placerar du den i batteriåtervinningen och köper en ny.

E-cigaretter och engångs vapes är ofta använt som ett alternativ för rökning för att avvänja traditionella cigaretter, en fördel med e-cigaretter är att det inte innehåller någon tobak eller tjära vilket spar på lungorna.

Olika varumärken inom engångs vapes

Vi säljer enbart engångs vapes som är registrerade i ECID registret. Varan måste vara registrerad i ECID registret för att vara godkänd att säljas lagligt i Sverige.

Det finns otroligt mycket olika varumärken men vi på Sumpans Godis är väldigt selektiva med vilka märken vi vill jobba med. Vi strävar efter att enbart arbeta med högkvalitativa märken som vi med säkerhet vet att våra kunder komma tycka om samt där man får mest valuta för pengarna. Vi säljer både online samt i vår butik.

Engångs vapes med upp till 800 puffar med samt utan nikotin

Vi säljer flera högkvalitativa engångs vapes från olika varumärken med eller utan nikotin. Nikotin är absolut det mer populära alternativet men det är fortfarande många som köper nikotinfria vapes.

Vozol har snabbt blivit vår absolut mest sålda vape. Detta beror på deras nya välutvecklade mesh coil. Kunderna beskriver Vozol som väldigt fräsch, uppfriskande med en len känsla mot halsen. Lemon Passio Fruit är en av deras absolut mest populära smakprofiler. 65% miljövänligare plast.

Panther Bar är vi också återförsäljare för som vart en stor succé. Panther Bar tillverkas av engelska aktören Dr.Vapes och kommer i många olika smakprofiler. De har välutvecklade mesh coils likt Vozol och använder premium bomull och har en perfekt balans på sötningsmedlet vilket göra att deras smaker är väldigt uppskattade.

Frunk Bar säljer vi likaså givetvis, sedan frunk bar kom till Sverige för några år sedan har det alltid vart ett självklart val i vårt sortiment. Nu med deras nya välutvecklade mesh coils är produkten ännu bättre än tidigare modell!

N One är också en del av vårt sortiment.

Pod Salt Go med 14 olika smaker från kända smaker från Pod Salt!

Fizzy är vi likaså återförsäljare för.

Voom Iris här får man 600 bloss med möjligheten att ladda upp engångsvapen.

Se alla Engångs Vape

Panther Bar registrering via ECID.

Vikt0,04 kg
Smakprofil

Apple Peach, Arctic Menthol, Banana Ice, Berry Heaven, Blackcurrant Ice, Blue Raspberry Lemonade, Blue Razz Freeze, Blueberry Peach Ice, Blueberry Sour Raspberry, Cherry Kool, Cotton Candy Ice, Double Apple, Flying Bull, Frozen Passion, Grape Freeze, Honey Melon, Kool Cola, Lemon Lime, Mango Ice, Orange Ice, Peach Freeze, Pineapple Ice, Sour Apple, Sour Blueberries, Strawberry Banana, Strawberry Kiwi, Summer Bubble Fruits, Tobacco, Watermelon Ice

Panther Bar Engångs Vape
Panther Bar Engångs Vape
99 kr   inkl. moms Välj options