Fizzy Engångsvape

Fizzy Engångsvape i flera olika smakrika kombinationer!

  • 16st smaker
  • Smakrika puffar

49 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

Sumpans Godis - Engångs Vape & Tobak
Sumpans Godis - Engångs Vape & Tobak
541 Google recensioner
patksp
patksp
2024-03-29
Zamawiam on line produkty thch I thcjd- dla tych którzy lubią fajny haj polecam bardzo - tylko zostawcie trochę smaczków dla mnie :) polecam bo legalnie można kupić wspaniałej jakości towiec.
chris lee
chris lee
2024-03-28
Well they have just about everything you could need in the tobacco area They have some cigars also
Govend Barzani
Govend Barzani
2024-03-28
They got very good offers and fresh tobacco.
Amir “David” Johansen
Amir “David” Johansen
2024-03-17
vape
Nikola Kierejsza
Nikola Kierejsza
2024-03-15
Robin
Agust Nordenskär
Agust Nordenskär
2024-03-15
Robinjr
Hamid jafari
Hamid jafari
2024-03-15
Dunder personal
Nea Leisten
Nea Leisten
2024-03-15
Så himla trevlig
Arian Zeinali
Arian Zeinali
2024-03-15
Bästa killen

CBD guiden 🤓Visa alla

THCH och THCJD i Sverige: Allt du behöver veta 2024

Cannabisvärlden fortsätter att expandera! Har du fått upp ögonen för THCH och THCJD och vill [...]

Är San Pedro kaktus laglig i Sverige och Europa?

San Pedro kaktusen är känd för sina psykedeliska egenskaper och har lockat intresse från såväl [...]

E-Cigg Butik i Stockholm: Tips för att hitta den perfekta modellen

E-cigaretter, även kända som elektroniska cigaretter, har blivit alltmer populära i Stockholm under de senaste [...]

Fizzy Engångsvape

Fizzy Engångsvape är tillverkade med fokus på att själva smaken skall sticka ut, inspirerade av deras kände serie på Shortfill sidan!

  • Nikotinsalt 20mg Vg50/Pg50
  • En pod ger ca 600 bloss*
  • Fokus på smak och upplevelse

En Spännande Smakupplevelse i Din Ficka

Fizzy är den senaste innovationen inom vaping-världen, och den har snabbt blivit en favorit bland både nybörjare och erfarna vapers. Denna lätthanterliga och praktiska vape-enhet erbjuder inte bara bekvämlighet utan också en enastående smakupplevelse som får smaklökarna att dansa. Låt oss utforska vad som gör Fizzy så speciell och varför den är ett utmärkt val för alla som är intresserade av att utforska vaping-världen.

Mångsidig Smakprofil

Fizzy engångsvape är känd för sina varierande smakalternativ som tillfredsställer alla smakpreferenser. Oavsett om du föredrar fruktiga, svalkande, eller mer traditionella tobakssmaker, finns det en Fizzy-engångsvape som passar just dig. Populära smaker inkluderar saftiga fruktkombinationer, svala mentholvarianter och klassiska tobakssmaker.

Lättanvänd och Underhållsfri

En av de mest attraktiva egenskaperna hos Fizzy engångsvape är dess enkelhet. Dessa enheter är förbundna med användarvänlighet. Du behöver inte oroa dig för att fylla på e-vätska, byta batterier eller utföra någon krånglig underhåll. När din engångsvape är tom eller batteriet är slut, kastar du helt enkelt enheten i soporna. Detta gör den perfekt för människor som är nya inom vaping eller för de som vill ha något smidigt för när de är på språng.

Diskret och Bärbar

Fizzy engångsvape är liten och diskret, vilket gör den till en idealisk följeslagare för alla situationer. Oavsett om du är på resande fot, i en restaurang, eller på arbetsplatsen, kan du enkelt njuta av din vaping-upplevelse utan att störa andra. Denna bärbara lösning är idealisk för alla som vill hålla sin vaping vana diskret och bekväm.

Miljövänlig

Fizzy engångsvape är också miljövänligare än många andra vaping-enheter. Genom att använda engångsvapes minskar du behovet av återkommande engångsbatterier och förpackningar. Detta kan hjälpa till att minska ditt koldioxidavtryck och bidra till en mer hållbar livsstil.

Ökad Tillgänglighet

Fizzy engångsvape är lätt tillgänglig och kan köpas online eller i många fysiska butiker. Detta gör det enkelt att prova olika smaker och hitta din personliga favorit. Dessutom är de prisvärda och erbjuder valuta för pengarna.

Sammanfattningsvis erbjuder Fizzy engångsvape en enastående smakupplevelse i en bekväm och användarvänlig förpackning. Med sina mångsidiga smakalternativ, portabilitet och enkelhet, är det inte konstigt att dessa enheter har blivit så populära bland vapers. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vaper, kan du njuta av denna spännande smakupplevelse. Utforska de olika smakerna och ta din vaping till nästa nivå med denna praktiska och njutbara enhet.

Läs mer om Elektroniska cigaretter hos Wikipedia!

Smakprofil

Berry Lemonade, Bull Energy, Fizzy Cola, Fizzy Wildberries, Fruit Punch, Grape Candy, Hazelnut Coffee, Lemon Cookies, Mango Banana, Mango Strawberry, Mango Sunday, Orange Soda, Strawberry Peach, Strawberry Sunday, Tropical Cocktail, Watermelon Guava

Fizzy Engångsvape
Fizzy Engångsvape
49 kr   inkl. moms Välj options