Engångs Vape

Visar alla 4 resultat

Köp engångs vape online från Sumpans Godis | Bästa smak och kvalitet!

Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa engångs vape enheter online. Välj bland ett brett utbud av smaker som garanterat kommer att tillfredsställa din vaping-upplevelse. Alla våra engångs vapes är tillverkade med omsorg och uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet.

Beställ din Engångs Vape idag för en bekväm, smakfull och problemfri upplevelse!


Engångs Vape

Engångs vape är en elektronisk cigarett som vanligtvis innehåller en förutbestämd mängd e-vätska och batteri. Dessa enheter är utformade för att ge användaren möjlighet att njuta av vaping utan behovet av att fylla på med e-vätska eller ladda batteriet. De är också ett bra alternativ för nybörjare som vill prova vaping utan att behöva köpa en dyrare återanvändbar enhet. Det finns många olika varianter av engångs Vapes tillgängliga, allt från fruktiga smaker till mer traditionella tobakssmaker. Det är dock viktigt att notera att dessa enheter inte kan laddas om eller återanvändas, vilket kan leda till ökad miljöpåverkan och högre kostnader på lång sikt.
Engångs Vape
Engångs Vape

Vad är en Engångs Vape och hur fungerar dem?

Engångs Vape eller som det egentligen heter, elektronisk cigarett är en batteridriven cigarett som förångar en blandning av vatten, propylenglykol (PG) och glycerol (VG) samt olika smaker till en rökliknande vattenånga. Ångan är nästintill helt luktfri och är därför vanligt att man brukar sina e-cigaretter inomhus. Engångs vapes har snabbt vuxit som det mest populära alternativet inom vapingindustrin på grund utav dess simpelhet. Till skillnad från traditionella E-cigaretter är engångs vapes utformade så att när du öppnar den från din förpackning så ska det vara färdiga att användas direkt. Med en traditionell E-cigarett upplever många att det är mer avancerat, mer tidskrävande och kan ofta upplevas krångligt. Till skillnad E-cigarett maskiner så är engångs vapes små, tunna och väldigt diskreta och tar ofta knappt någon plats i ens handväska eller i sin ficka. Produkterna kräver ingen rengöring heller utan när den är slut placerar du den i batteriåtervinningen och köper en ny. E-cigaretter och engångs vapes är ofta använt som ett alternativ för rökning för att avvänja traditionella cigaretter, en fördel med e-cigaretter är att det inte innehåller någon tobak eller tjära vilket spar på lungorna.

Olika varumärken inom engångs vapes

Vi säljer enbart engångs vapes som är registrerade i ECID registret. Varan måste vara registrerad i ECID registret för att vara godkänd att säljas lagligt i Sverige. Det finns otroligt mycket olika varumärken men vi på Sumpans Godis är väldigt selektiva med vilka märken vi vill jobba med. Vi strävar efter att enbart arbeta med högkvalitativa märken som vi med säkerhet vet att våra kunder komma tycka om samt där man får mest valuta för pengarna. Vi säljer både online samt i vår butik.

Engångs vapes med upp till 800 puffar med samt utan nikotin

Vi säljer flera högkvalitativa engångs vapes från olika varumärken med eller utan nikotin. Nikotin är absolut det mer populära alternativet men det är fortfarande många som köper nikotinfria vapes. Vozol har snabbt blivit vår absolut mest sålda vape. Detta beror på deras nya välutvecklade mesh coil. Kunderna beskriver Vozol som väldigt fräsch, uppfriskande med en len känsla mot halsen. Lemon Passio Fruit är en av deras absolut mest populära smakprofiler. 65% miljövänligare plast. Panther Bar är vi också återförsäljare för som vart en stor succé. Panther Bar tillverkas av engelska aktören Dr.Vapes och kommer i många olika smakprofiler. De har välutvecklade mesh coils likt Vozol och använder premium bomull och har en perfekt balans på sötningsmedlet vilket göra att deras smaker är väldigt uppskattade. Frunk Bar säljer vi likaså givetvis, sedan frunk bar kom till Sverige för några år sedan har det alltid vart ett självklart val i vårt sortiment. Nu med deras nya välutvecklade mesh coils är produkten ännu bättre än tidigare modell! N One är också en del av vårt sortiment. Pod Salt Go med 14 olika smaker från kända smaker från Pod Salt! Fizzy är vi likaså återförsäljare för. Voom Iris här får man 600 bloss med möjligheten att ladda upp engångsvapen.