THCH

Visar alla 14 resultat

THCH i Sverige – Köp potenta cannabinoider 25 gånger starkare ⚡️

Upptäck den nya THCH i Sverige – smaken du längtat efter! THCH produkter är rena, helt naturliga, hampa-fyllda cannabinoider kända speciellt för sina potenta rus. Användare använder dessa produkter i otaliga former, och i synnerhet för vaping. Förutom att de är 25x starkare än cannabis, engångs vape, används THCH för sina många andra fördelar också. Tetrahydrocannabihexol  upptäcktes redan 2020 och är efterföljaren av tidigare cannabinoiderna THCP och HHCO som narkotikaklassades i Sverige 16:e januari!

Upplev en ny nivå med våra THC-H produkter! 🌟 Beställ idag och känn skillnaden! 💪

✓ Fri frakt på alla order över 500kr! ✓ Snabb leverans i hela Sverige ✓ Prisbelönta smaker

från 349 kr

THCH i Sverige

År 2019 upptäcktes THCP, en extremt potent cannabinoid 30 gånger starkare än THC - av en italiensk forskargrupp. Ett år senare släppte de sin uppföljning, en studie på upptäckten av THCH, även känd som Tetrahydrocannabihexol. Vi tror att dessa italienska forskare och forskare har gjort de viktigaste bidragen någonsin till cannabisforskningen. Vad upptäckte de? Att THCH är 25 gånger starkare än cannabis!Dessa forskare i Italien är enastående, och deras upptäckter är molto bene!THC-H är den näst mest potenta hampabaserade cannabinoiden som någonsin upptäckts. Som noterat (och som vi noterar en hel del gånger framåt) är det över 20 gånger mer potent än THC. Men vad exakt är THC-H? Till att börja med har denna förening ett rus som är djupt euforiskt, avkopplande och chill. Det ger användarna både ett skönt rus för kroppen och en cerebral boost för hjärnan. De som har provat det beskriver det som överväldigande värme.Vill du lära dig mer om THCh? Nu kör vi!
THCH i Sverige
THCH i Sverige

Vad är THC-H? Finns det en ny Cannabinoid på marknaden?

THC-H är en del av en ny klass av föreningar som inofficiellt kallas THC+. THCP, THC-H och andra är superrobusta och kraftiga. De gör dig hög (på ett mycket säkert sätt). Cannabinoider som dessa tar över industrin just nu. Så varför lär vi oss bara om dem nu?THC-H har alltid funnits där. Det är en naturligt förekommande hampabaserad cannabinoid som, som de flesta hampaderivat, legaliserades efter Farm Bill antogs 2018. Ändå var forskare omedvetna om dess existens fram till 2020. Det var då ett smart team av forskare i Italien - samma som upptäckte THCP - hittade THCH. Medan THCH är nytt vet vi en hel del om det tack vare grundlig forskning. Till exempel vet vi följande säkert om THCh:
 • THCH är en naturligt förekommande cannabinoidförening som finns i hampa
 • THCH finns endast i små koncentrationer i hampväxten.
 • Det räcker inte för livskraftig kommersiell försäljning.
 • Tillverkare kan dock använda cannabinoidkonverteringsprocesser för att generera tillräckligt mycket.
 • Naturliga processer konverterar delta 8 och delta 9 till THCH.
 • THCH är ganska lik delta 9 THC, förutom dess styrka.

Jämför THCH vs. Delta 9 THC

THCH är ganska lik, om inte nästan identisk med, traditionell THC. Ur användarens synvinkel producerar båda varma, fridfulla rus. THCH, ungefär som delta 9, påverkar kropp och själ, vilket ger dig ett milt kroppsrus och låter dig känna dig hög i hjärnan. Mycket av skillnaden mellan cannabinoiderna verkar bero på styrkan. Om vi ser delta 9 som vår utgångspunkt är THCH 25 gånger mer intensivt.Ur ett vetenskapligt och kemiskt perspektiv är båda föreningarna nästan identiska. THCH och delta 9 THC ser likadana ut under mikroskopet, eftersom båda har liknande molekyler som dock är organiserade på olika sätt. Forskare kallar THCH en homolog till delta 9 THC, vilket betyder att den är så lika varandra att de nästan misstas för varandra. Till exempel har THCH sex kolatomer i sin alkylsidokedja, medan vanlig eller traditionell THC bara har fem — en mindre skillnad.Men dessa mindre skillnader gör att THCH kan vara 25 gånger mer potent.

Hur tillverkas THCH?

THCH kan vara en nyupptäckt cannabinoid, men det gör skapar redan reaktioner på cannabismarknaden. År 2018 samlades folk i den amerikanska kongressen som vanligtvis inte kan komma överens om vad de ska äta till lunch och godkände Farm Bill. De legaliserade hampa och legaliserade som standard alla cannabinoider extraherade från hampa. Den bästa delen? Det finns hundratals cannabinoider - hundratals!Men - och det här är ett stor men - många cannabinoider, inklusive THCH, finns bara i små koncentrationer. De är inte kommersiellt lönsamma. Tillverkare vänder sig till labb för att skapa mer betydande mängder av dessa cannabinoider, där forskare nu kan använda cannabinoidomvandlingsprocesser. Helt naturliga cannabinoider som CBD, CBG och delta 9 omvandlas till andra föreningar med organiska metoder.

Är THCH syntetiskt?

Forskare använder samma processer som förekommer i naturen för att omvandla cannabinoider till THCh. De använder också helt naturliga föreningar. Vissa kan hävda att processen är halvsyntetisk, men återigen är det mer en semantisk fråga. THCH är exceptionellt potent. Det är den näst mest kraftfulla cannabinoiden på planeten. När kemister använder cannabinoidkonverteringar är föreningen de får som resultat strukturellt identisk med det THCH du kan extrahera från hampa — eftersom det är THCH.

THCH kan också komma från Delta 8 och Delta 9

Det som är extremt intressant med THCH - mycket mer än de flesta andra föreningar —är hur det reagerar och förändras under cannabinoidkonverteringsprocessen. Vid det här laget har vi alla hört talas om att CBD omvandlar sig till delta 8 eller labbtekniker ändrar delta 8 till HHC. Men idag använder forskare delta 8 och delta 9 för att skapa fascinerande nya typer av THCH.Kom ihåg att THCH är en homolog av delta 9, vilket betyder att de är ganska lika varandra i struktur och effekt. Så när kemister använder delta 9 för att göra THCH, får du - ja, du gissade det - THCH. Men när de använder delta 8 får du delta 8 THCH, en något mindre potent, mer avslappnad version av föreningen. THCH är dock något kraftfullare. Båda ger användarna ett starkt rus.

Hur starkt är THC-H?

Ändå kan vi inte betona detta tillräckligt (det är därför vi fortsätter att upprepa det), THC-H är den näst mest potenta cannabinoiden som någonsin hittats. Det är 25 gånger mer kraftfullt och robust än THC — vilket är det typiska sättet att mäta dessa ämnen. THCP, den mest potenta cannabinoiden, är 33 gånger starkare än cannabis. De tuffaste, mes robusta och mest potenta cannabinoiderna har bara upptäckts under de senaste tre åren, vilket innebär att framtiden ser väldigt ljus ut.

Så då, hur står sig THC-H mot andra cannabinoider?

Vill du veta om THCH kan ersätta HHC som din nya dagliga cannabinoid? Är du redo att se hur THCH står sig mot några av dina favoriter? Är du ett stort fan av delta 8 eller en kolossal delta 10-entusiast? Låt oss ta en titt.

Delta 8 vs. THCH

Delta 8 THCH var den första lagliga cannabinoiden som kom in på den amerikanska marknaden för några år sedan, och som sådan är det en av de mest populära idag. Det är också en av de mest förbjudna. För dem som älskar ett gott rus är delta är smidig och subtil, utan paranoia eller ångest. Det är en bra nybörjarförening och perfekt för att hålla dig lugn medan du får saker gjorda.

Delta 10 vs. THCH

Vi har noterat detta tidigare på våra bloggar och artiklar, men delta 10 THC är en arbetshäst. När du behöver energi och fokus eller att avsluta ett stort projekt, välj delta 10 THC. Det är på många sätt motsatsen till THCH — det är på många sätt motsatsen till de flesta cannabinoider. Vill du slappna av eller få saker och ting gjorda?

HHC vs. THCH

HHC är ungefär 80% så potent som delta 9, och det är ett bra sätt att gå vidare till nästa nivå för alla som suttit fast på delta 8-tåget ett tag. Det är inte alls så potent som THCH, men det är det inte någonting som är.

Delta 11 och THCP vs. THCH

Allt i denna kategori — Delta 11, THCP och THCH — är en del av en ny klass av cannabinoider som kallas THC+. Alla erbjuder liknande delta 9-liknande effekter med varierande grad av styrka. De är solida och potenta och kommer att knocka ut dig. Den enda frågan är, hur hög vill du bli?

Hur starkt är THCH? Ta en titt

Är du nyfiken på exakt hur stark THCH är? Titta på den här tabellen för mer information:
THCH Potenstabell
CannabinoidPotens
Delta 10Ung. 35% så stark som delta 9 THC.
Delta 8Ung. 50% så stark som delta 9 THC.
HHCUng. 80% så stark som delta 9 THC.
Delta 9 THCÄr utgångspunkten för styrka
Delta 11Ung. 7x starkare än delta 9 THC.
THCHUng. 25x starkare än delta 9 THC.
THCPUng. 33x starkare än delta 9 THC.

Är THC-H produkter säkra?

Just nu är THC-H något mycket nytt på marknaden. Medan vi vet att det är säkert - det kommer trots allt från hampa, den säkraste växten på planeten - är forskningen fortfarande i sin linda. Med andra ord finns det inget konkret att peka mot just nu. Hur säkra hampa och dess biprodukter än är, är THC-H en extremt potent cannabinoid. Du bör alltid vara försiktig, främst om du inte är van vid så starka produkter.Några möjliga biverkningar av THC-H kan inkludera följande:
 • Hallucinationer
 • Muntorrhet
 • Huvudvärk
 • Förlängda psykoaktiva upplevelser
 • Röda ögon
Som med alla föreningar, föreskriver vi att börja med små doser och arbeta dig upp. Den låga och långsamma metoden lär oss att vi bör börja med en låg dos och långsamt öka tills vi når ett rus som vi är bekväma med. Kom ihåg att du alltid kan ta mer men du kan inte ta mindre!

Vilka THCH-produkter erbjuder Sumpans Godis?

Sumpans Godis är en innovativ butik och började nyligen sälja THCP-produkter. Webbplatsens samling av extra starka, mycket potenta cannabinoider fortsätter att växa med varor som delta 11, THCP och mer. Nu, med THC-H i sortimentet har du som konsument många alternativ med hög styrka. Vi är glada att låta alla prova vår nya THCH vape, som erbjuder en djärv, avkopplande, fantastisk vapingupplevelse med ett potent rus som får dig att flyga.THCH engångs vape blandas också med andra cannabinoider, inklusive Delta 11-produkter CBG, HHC och Delta 8. Detta skapar en mycket avslappnande, lugnande blandning för alla som vill maximera sin cannabisupplevelse.

Sluttankar om THCH

THC-H är en av de coolaste och mest spännande cannabinoiderna som kommit in på marknaden under de senaste åren. Vi kan inte vänta med att få se vad forskarna upptäcker härnäst! När vi går in i en ny era av superpotenta, extra starka cannabinoider, bör konsumenterna få njuta av möjligheten att välja mellan dem allihop.Köp säkra, lagliga THCH-produkter och upplev den enda cannabinoiden som är 25 gånger starkare än THC. Handla vår samling av potenta THCH produkter idag!