Frunk Bar Mesh Engångs Vape

Frunk Bar Mesh Engångs Vape erbjuder kvalitet med fokus på smakupplevelsen i dess bekvämliga former!

 • 800 puffar
 • 20mg/ml Nikotin
 • 27st unika smaker
 • Mesh coil

99 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
 • 1-2 dagars leveranstid
 • Sveriges största utbud
 • Prisbelönta smaker
 • Alltid trygg handel

Sumpans Godis - Engångs Vape & E-Cigg Butik i Stockholm
Sumpans Godis - Engångs Vape & E-Cigg Butik i Stockholm
556 Google recensioner
Thor Garpfalk
Thor Garpfalk
2024-06-07
Sköna grabbar ROBIN O OSKAR mycket kärlek
TorQ
TorQ
2024-06-07
Oscar och Robban Jr. Riktig sköna grabbar
Jezper Haake
Jezper Haake
2024-06-07
Trevlig personal och bra priser
Viggo
Viggo
2024-06-07
Bra grejer, riktigt skön personal
Jonathan Westerfalk
Jonathan Westerfalk
2024-06-02
Bästa butiken och alltid hjälpsam och trevlig personal!
Mohammed Ali (LTCSmoke)
Mohammed Ali (LTCSmoke)
2024-06-01
Riktigt sköna grabbar, allt finns i sumpans Robin Jr. Skönaste

CBD guiden 🤓Visa alla

THCH och THCJD i Sverige: Allt du behöver veta 2024

Cannabisvärlden fortsätter att expandera! Har du fått upp ögonen för THCH och THCJD och vill [...]

Är San Pedro kaktus laglig i Sverige och Europa?

San Pedro kaktusen är känd för sina psykedeliska egenskaper och har lockat intresse från såväl [...]

E-Cigg Butik i Stockholm: Tips för att hitta den perfekta modellen

E-cigaretter, även kända som elektroniska cigaretter, har blivit alltmer populära i Stockholm under de senaste [...]

Frunk Bar Mesh Engångs Vape

Frunk Bar Mesh Engångs Vape & Engångspod – fylld med 2ml E-juice – Salt 20mg – Mesh coil

 • Nikotinsalt 20mg Vg50/Pg50
 • En pod ger 800 bloss*
 • 27 olika smakprofiler
 • Mesh-coil som ger bättre smak och upplevelse

Kompakt och smakintensiv engångsvape

Diskret lättanvänd och med 27 olika smakprofiler för att passa alla.

Frunk Bar Mesh Engångs vape 800 använder sig av mesh-coils vilket ger starkare och långvarig smak med större ångproduktion som påminner mer om större vapes.

Frunk Bar Mesh Saltnikotin poddar är ett smidigt sätt som förenklar din vardag och gör e-cigg tillgängligt för alla som tidigare tvekat på grund av rädsla för strul eller att det skulle vara omständligt.

Kompakt men fortfarande effektiv så det finns inget behov av att kompensera med en större och kraftfullare maskin utan passar lättare in i din vardag utan besvär eller att väcka uppmärksamhet.

En pod ger 800 bloss* och motsvarar ca 60 cigaretter för en  rökare. Ofta behöver man inte mer än ett par bloss för att dämpa suget så vi rekommenderar att du anpassar rutinen efter dina personliga behov.

Saltnikotin

 • Saltnikotin är vanlig nikotin i basvätska som har en tillsatt syra som gör att nikotinet kan tas upp av kroppen vid redan låga temperaturer.
 • Saltnikotin bidrar till en mjukare upplevelse och mindre benägen att reta halsen (så kallad ”throat hit”) pga sitt lägre PH värde jämfört med traditionell nikotinlösning.
 • Saltnikotin föredras av många rökare efter som det stillar begäret snabbare och effektivare.

*testerna ger oftast ca 800st bloss

Vad är en Engångs Vape och hur fungerar dem?

Engångs Vape eller som det egentligen heter, elektronisk cigarett är en batteridriven cigarett som förångar en blandning av vatten, propylenglykol (PG) och glycerol (VG) samt olika smaker till en rökliknande vattenånga. Ångan är nästintill helt luktfri och är därför vanligt att man brukar sina e-cigaretter inomhus.

Engångs vapes har snabbt vuxit som det mest populära alternativet inom vapingindustrin på grund utav dess simpelhet. Till skillnad från traditionella E-cigaretter är engångs vapes utformade så att när du öppnar den från din förpackning så ska det vara färdiga att användas direkt. Med en traditionell E-cigarett upplever många att det är mer avancerat, mer tidskrävande och kan ofta upplevas krångligt. Till skillnad E-cigarett maskiner så är engångs vapes små, tunna och väldigt diskreta och tar ofta knappt någon plats i ens handväska eller i sin ficka. Produkterna kräver ingen rengöring heller utan när den är slut placerar du den i batteriåtervinningen och köper en ny.

E-cigaretter och engångs vapes är ofta använt som ett alternativ för rökning för att avvänja traditionella cigaretter, en fördel med e-cigaretter är att det inte innehåller någon tobak eller tjära vilket spar på lungorna.

Olika varumärken inom engångs vapes

Vi säljer enbart engångs vapes som är registrerade i ECID registret. Varan måste vara registrerad i ECID registret för att vara godkänd att säljas lagligt i Sverige.

Det finns otroligt mycket olika varumärken men vi på Sumpans Godis är väldigt selektiva med vilka märken vi vill jobba med. Vi strävar efter att enbart arbeta med högkvalitativa märken som vi med säkerhet vet att våra kunder komma tycka om samt där man får mest valuta för pengarna. Vi säljer både online samt i vår butik.

Engångs vapes med upp till 800 puffar med samt utan nikotin

Vi säljer flera högkvalitativa engångs vapes från olika varumärken med eller utan nikotin. Nikotin är absolut det mer populära alternativet men det är fortfarande många som köper nikotinfria vapes.

Vozol har snabbt blivit vår absolut mest sålda vape. Detta beror på deras nya välutvecklade mesh coil. Kunderna beskriver Vozol som väldigt fräsch, uppfriskande med en len känsla mot halsen. Lemon Passio Fruit är en av deras absolut mest populära smakprofiler. 65% miljövänligare plast.

Panther Bar är vi också återförsäljare för som vart en stor succé. Panther Bar tillverkas av engelska aktören Dr.Vapes och kommer i många olika smakprofiler. De har välutvecklade mesh coils likt Vozol och använder premium bomull och har en perfekt balans på sötningsmedlet vilket göra att deras smaker är väldigt uppskattade.

Frunk Bar säljer vi likaså givetvis, sedan frunk bar kom till Sverige för några år sedan har det alltid vart ett självklart val i vårt sortiment. Nu med deras nya välutvecklade mesh coils är produkten ännu bättre än tidigare modell!

N One är också en del av vårt sortiment.

Pod Salt Go med 14 olika smaker från kända smaker från Pod Salt!

Fizzy är vi likaså återförsäljare för.

Voom Iris här får man 600 bloss med möjligheten att ladda upp engångsvapen.

Se alla Engångs Vape

Frunk Bar registrering via ECID.

Vikt0,04 kg
Smakprofil

Berry Lemonade, Berry Mixer, Blackcurrant Menthol, Blue Razz, Blue Razz Lemonade, Blueberry Bubblegum, Blueberry Cherry Cranberry, Blueberry Fusion, Blueberry Pomegranate, Candy Banana, Cherry on Cola, Cotton Candy, Crushed Candy, Double Bubble, Fizzy Cola, Frozen Grape, Frozen Strawberry, Iced Mango, Menthol Mojito, Mint Mania, Peach on Ice, Pineapple Lemonade, Pink Lemonade, Raging Bull NRG, Sour Blue Razz, Strawberry Bubblegum, Strawberry Nana, Strawberry Watermelon Bubblegum, Triple Mango, Tropical Fruits, Twisted Apple, Watermelon Splash, Yummy Gummy

Frunk Bar Mesh Engångs Vape
Frunk Bar Mesh Engångs Vape
99 kr   inkl. moms Välj options