THCH Vape

Visar alla 6 resultat

Köp THCH Vape Online i Sverige 🚀

THCH är en helt ny hampaförening. Köp THCH Vape och andra THCH-produkter online här. Upptäck vår samling av THC-H Vape, extremt kraftfulla, starka och potenta engångsvapes. Dessa Tetrahydrocannabihexol vapes finns i en mängd olika varianter!

Vi erbjuder snabb leverans och säker betalning. Beställ nu och börja njuta av en avkopplande vaping-upplevelse med THCH Vape! 💨

✓ Fri frakt på alla order över 500kr! ✓ Snabb leverans i hela Sverige ✓ Prisbelönta smaker 🤩


Vad är THCH Vape? Hur fungerar de?

Cannabisentusiaster och de som tycker om cannabinoider och hampaprodukter är bekanta med vapes och vapingprodukter. THCH Vape pennor, patroner och andra system är diskreta och enkla att använda, vilket gör dem ganska populära över hela landet. Och THCH Vape är inte annorlunda än någon annan vapepenna på marknaden idag.De är små, pennformade enheter som kommer förfyllda med din den smak du vill ha. Många engångsvapes finns i olika stammar, med alla de populäraste namnen - Fresh Strawberry (Sativa), Juicy Apple (Sativa), Mango Kush (Hybrid), Peach (Hybrid), Super Lemon Haze (Sativa), Watermelon Skittlez (Indica), och så mycket mer. Enheterna är gjorda för att använda direkt som de levereras också. Du trycker antingen på en knapp och andas in eller bara andas in, beroende på vilken penntyp du har. I de flesta fall behöver du inte heller ladda batteriet.Och som namnet antyder är enheterna engångsvape produkter. När du är klar kastar du den och tar en annan.Beställ din THCH Vape idag och upptäck en ny nivå av avkoppling!
thch vape
THCH Vape

Varför välja THCH Vape?

Om du vill njuta av ett rus i år borde du välja vaping. Och om du verkligen är intresserad av vaping, måste du prova THCH Vape, vapepennor som är 25 gånger mer potenta än cannabis! Varför vaping? Till att börja med, med till och med en ny cannabinoid som THCH - den näst mest potenta cannabinoiden som någonsin upptäckts av forskare — kommer du garanterat hitta högre rus! Din avkoppling skickar din kropp, ditt sinne och din själ till helt nya platser. Och med en engångsvape med THCH, kommer du att ta dig upp i stratosfären!Men, när du använder en vape, blir du, tja, mer hög.Enligt forskning från de senaste åren, är vaping den mest effektiva metoden för att inta cannabinoider om du vill bli berusad. Vapepennor och patroner värmer cannabisprodukter till precis rätt temperatur (dvs. perfekt temperatur). Ännu bättre visar studier att vapepennor har mindre skadliga rusmedel och kemikalier. Den bästa delen, och anledningen till att alla borde testa vaping minst en gång, är att forskare upptäckte att vapingenheter faktiskt levererar mer THC än andra metoder, såsom att röka cannabis.Och nu kommer vi tillbaka till THCH. Det är en potent förening. Och vaping gör det bättre. Så låt oss gräva in oss på ämnet och lära oss mer.

Vad är THCH och varför hör jag bara talas om det nu?

Du kanske undrar, och det med rätta, vad THCH är och varför du bara hör talas om denna cannabinoid nu. Trots allt, borde något så kraftfullt vara stora nyheter, eller hur? Men det är en relativt ny cannabinoid, som bara upptäcktes 2020 (vad är ett bättre sätt att spendera din tid under en lockdown än att hitta nya sätt att bli hög på!) Samma forskargrupp som först upptäckte THCP år 2019 - de publicerade en studie som visar att cannabinoid är 33 gånger starkare än THC - hittade THCH.Det kan vara hyperboliskt, men de är helt klart de största vetenskapliga sinnena i vår generation.Hur som helst är THCH bara några år gammalt än så länge, så vi vet inte så mycket om det. Teamet i Italien producerade en första studie på föreningen, som gick in rätt mycket på detaljer, men som vad som helst annat kommer det att ta ett tag innan vi vet allt. Det har varit århundraden, och vi har fortfarande några saker att lära oss om THC! Vi vet att D9THCH är helt naturligt - som andra föreningar finns det i hampa men i små mängder. Tillverkarna använder en cannabinoid omvandlingsprocess för att skapa tillräckligt för kommersiell försäljning.Och det är också lagligt. THCH Vape, som alla THCH-produkter, är kompatibelt med Farm Bill. Det är en laglig, hampabaserad cannabinoid i en tid då hampa och dess biprodukter nu är tillgängliga för alla (även om du bör kontrollera dina egna nationella lagar).

Vad är så speciellt med THCH?

THCH är en mycket potent cannabinoid. Det som är bra med det är att det fungerar ungefär som delta 9 eller delta 8, men är mer intensivt. Ruset är mer intensivt, men det är också fördelarna. Till exempel, om du kämpar med att sova på natten och du redan har provat allt från piller till örter, kan en engångsvape med THCH hjälpa dig. Ta lite THCH 30 minuter före sängdags för att få dina tankar att slappna av. Du börjar känna dig dåsig och får förhoppningsvis en den sömn på sex till åtta timmar som du förtjänar.Så vad vet vi säkert om THCH? Vad gör denna förening så unik? Följande uppgifter sammanfattar forskningen THCH hittills, även om ny information kommer in allteftersom med forskning kan genomföras:
 • Det finns naturligt i hampa i små mängder.
 • Kemiska konverteringsprocesser kan omvandla andra cannabinoider till THCH.
 • Tillverkare använder konverteringsprocessen för att få tillräckligt av ämnet för konsumenternas efterfrågan.
 • Föreningen är 25 gånger mer potent än THC.
 • Det är den näst starkaste cannabinoid som någonsin upptäckts.
 • Liksom dess kusiner, delta 8 och 9, kan THCH erbjuda smärtlindring.
 • Det kan ge lättnad för stress och ångest.
 • Det kan också hjälpa till med sömn.
 • Det har flera andra hälsofördelar som liknar delta 9.
 • Dess hälsofördelar är mer intensiva.
 • Biverkningar som ångest, paranoia, muntorrhet och röda ögon, kanske mer intensiva också.