THCJD Olja

Visar alla 4 resultat

THCJD Olja

THCJD Olja anpassad till din E-cigarett!

Tetrahydrocannabioctyl har snabbt blivit populär efterföljare från tidigare cannabinoider THCP och HHCO som blev narkotikaklassade 16e Januari i år!

THCJD, en sällsynt och relativt ny cannabinoid, tar marknad inom e-juice. Denna förening erbjuder användare en unik upplevelse med sina potentiella hälsofördelar och distinkta effekter. Genom att extrahera och koncentrera THCJD från utvalda cannabisplantor kan tillverkare framställa högkvalitativa e-cigarettoljor som levererar en potent dos av denna sällsynta cannabinoid.

En av de mest lockande aspekterna av THCJD olja är dess användarvänlighet och diskreta natur. Med en e-cigarett olja kan användare njuta av fördelarna med Tetrahydrocannabioctyl konsumtion på ett diskret sätt.

THCJD E-cigarettolja erbjuder också en mångfald av smaker och styrkor för att tillgodose olika användares preferenser. Från klassiska cannabisaromer till fruktiga alternativ och komplexa smakprofiler, finns det något för varje smakpalett. Dessutom kan användare vanligtvis välja mellan olika koncentrationer av Tetrahydrocannabioctyl för att skräddarsy sin upplevelse enligt önskad effekt och intensitet.

Utöver den potentiella njutningen som THCJD E-cigarettolja kan erbjuda, är det också värt att notera dess eventuella hälsofördelar. Forskning kring THCJD har föreslagit att denna cannabinoid kan ha antiinflammatoriska, smärtstillande och potentiellt neuroskyddande egenskaper, vilket öppnar dörren för spännande möjligheter inom medicinsk cannabisanvändning.

Sammanfattningsvis representerar THCJD E-cigarettolja en innovativ och spännande produktkategori som kombinerar fördelarna med e-cigarettanvändning med de unika egenskaperna hos THCJD. Genom att erbjuda användare en bekväm, diskret och anpassningsbar metod för cannabisanvändning strävar THCJD E-cigarettolja efter att öppna nya möjligheter och gränsland inom vapingvärlden.

-17%
Det ursprungliga priset var: 239 kr.Det nuvarande priset är: 199 kr.   inkl. moms
från 499 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan