Köp din Grinder idag med snabb leverans!

Grinder i olika storlekar och material. Från rostfritt stål till plast & metall grinders. Mal dina örter enkelt med grindern till en fin konsistens och du får en enkel och smidig användning av dina THCH Buds, THCJD Buds, THCB Buds samt CBD Buds!📦 Beställ idag och få fri frakt på alla order över 500kr! ✓ Snabb leverans och diskret förpackning i hela Sverige. 🚀

Grinder

Visar alla 10 resultat


Grinder till din tobak, örter & blommor

Köp din premium metallgrinder med tänder anpassade att mala din tobak, timjan och rosmarin utan problem. Vi rekommenderar olika grinders beroende på livsstil och användningsområdet då det skiljer sig krafitgt mellan de billigare och de finaste grinders.

Köp till OCB & RAW rullpapper till din Herb Grinder

Produkter som ofta köps i samband med din herb grinder är OCB & G-Rollz rullpapper.

Brett utbud av Grinders från varumärken som Champ och G-Rollz

Vi säljer grinder som består av fyra delar, tre delar samt två delar i olika färger som silver och svart bland flera. Vi på Sumpans Godis rekommenderar en fyrdelad grinder alltid för att den är mest effektiv att mala örterna och kiefen hamnar längst ner.

Olika typer av Grinder

Det finns Grinders tillverkad av trä, metall, rostfritt stål och plast. Kvaliteten kan variera kraftigt och det är därför viktigt att du väljer din med omsorg för bäst malning. Champ high grinder är en av marknadens mest populära på grund av den är perfekt i storlek och har en en bra diameter för att klara av olika typer av buds och tobak.

Frågor & Svar

Vad är en Grinder?

Det finns mycket information om Grinder på internet. Vi anser att du skall köpa en som är enkel att rengöra då rengöring är annars väldigt problematiskt då kiefen kan fastna. En Grinder finns till för att mala tobak och örter effektivt utan att du ska behöva hantera den manuellt.

Vart kan man köpa en Grinder?

Sumpans Godis hittar du flera olika modeller och flera olika storlekar både i butik samt online! Vi har ett brett sortiment och olika design. Beställ fraktfritt idag!

Hur funkar en Grinder?

Det finns mycket information om hur man använder en Grinder. Tanken är att du skall placera dina blommor & örter alternativt tobak i den och vrida om så dess diamantformade tänder maler det till finkornig tobak och sedan placeras i ett rullpapper för att kunna rökas.