N One Crystal Mesh Coil

N One Crystal Mesh Coil är äntligen här! Med otroliga smaker och fyllig rök har N One Crystal snabbt blivit en kundfavorit!

Volym: 2 ml – 800+ Puffs
Nikotin: 20 mg/ml

99 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

N One Crystal Mesh Coil

Volym: 2 ml – 800+ Puffs
Nikotin: 20 mg/ml

Om denna produkt

N one crystal mesh coil är efterlängtad av många kunder, N one var i början av engångs vapes uppkomst i Sverige väldigt omtyckta och respekterade. När fler märken började erbjuda engångs vapes med mesh coil tappade N one i popularitet. Men nu är den här, N one Crystal som är utrustad med nyaste tekniken av mesh coil, med underbara smaker och fyllig rök har detta snabbt blivit en favorit på marknaden.

Vad är en Engångs Vape och hur fungerar dem?

Engångs Vape eller som det egentligen heter, elektronisk cigarett är en batteridriven cigarett som förångar en blandning av vatten, propylenglykol (PG) och glycerol (VG) samt olika smaker till en rökliknande vattenånga. Ångan är nästintill helt luktfri och är därför vanligt att man brukar sina e-cigaretter inomhus.

Engångs vapes har snabbt vuxit som det mest populära alternativet inom vapingindustrin på grund utav dess simpelhet. Engångs vapes är utformade så att när du öppnar den från förpackningen är produkten färdig att användas direkt. Med en traditionell E-cigarett upplever många att det är mer avancerat, mer tidskrävande och kan ofta upplevas krångligt. Till skillnad E-cigarett maskiner så är engångs vapes små, tunna och väldigt diskreta och tar ofta knappt någon plats i ens handväska eller i sin ficka. Produkterna kräver ingen rengöring heller utan när den är slut placerar du den i batteriåtervinningen och köper en ny.

E-cigaretter och engångs vapes är ofta använt som ett alternativ för rökning. För att avvänja traditionella cigaretter, en fördel med e-cigaretter är att det inte innehåller någon tobak eller tjära.

Olika varumärken inom engångs vapes

Vi säljer enbart engångs vapes som är registrerade i ECID registret. Varan måste vara registrerad i ECID registret för att vara godkänd att säljas lagligt i Sverige.

Det finns otroligt mycket olika varumärken men vi på Sumpans Godis är väldigt selektiva med vilka märken vi vill jobba med. Vi strävar efter att enbart arbeta med högkvalitativa märken som vi med säkerhet vet att våra kunder komma tycka om samt där man får mest valuta för pengarna. Vi säljer både online samt i vår butik.

Se alla Engångs Vape

 

Smakprofil

Berry Blast, Blue Raspberry, Blueberry, Bubblegum, Cola Ice, Double Apple, Fizzy Cherry, Grape Ice, Mango Ice, Menthol, Mint Ice, Peach Ice, Rainbow Fruits, Strawberry Ice, Strawberry Watermelon Bubblegum, Tobacco, Watermelon Ice