Elf Bar Engångs Vape

99 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

Elf Bar Engångs Vape

Elf bar engångs vape
Volym: 2 ml – 600 Puffs
Nikotin: 20 mg/ml

Elf Bar är en av Europas mest populära engångs vape och har snabbt blivit en favorit hos kunderna runt om i Europa. Köp Elf Bar Engångs Vape hos SUMPANS GODIS idag! Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 500 SEK.

Vad är en Engångs Vape och hur fungerar dem?

Engångs Vape eller som det egentligen heter, elektronisk cigarett är en batteridriven cigarett som förångar en blandning av vatten, propylenglykol (PG) och glycerol (VG) samt olika smaker till en rökliknande vattenånga. Ångan är nästintill helt luktfri och är därför vanligt att man brukar sina e-cigaretter inomhus.

Engångs vapes har snabbt vuxit som det mest populära alternativet inom vapingindustrin på grund utav dess simpelhet. Till skillnad från traditionella E-cigaretter är engångs vapes utformade så att när du öppnar den från din förpackning så ska det vara färdiga att användas direkt. Med en traditionell E-cigarett upplever många att det är mer avancerat, mer tidskrävande och kan ofta upplevas krångligt. Till skillnad E-cigarett maskiner så är engångs vapes små, tunna och väldigt diskreta och tar ofta knappt någon plats i ens handväska eller i sin ficka. Produkterna kräver ingen rengöring heller utan när den är slut placerar du den i batteriåtervinningen och köper en ny.

E-cigaretter och engångs vapes är ofta använt som ett alternativ för rökning för att avvänja traditionella cigaretter, en fördel med e-cigaretter är att det inte innehåller någon tobak eller tjära vilket spar på lungorna.

Olika varumärken inom engångs vapes

Vi säljer enbart engångs vapes som är registrerade i ECID registret. Varan måste vara registrerad i ECID registret för att vara godkänd.

Det finns otroligt mycket olika varumärken men vi på Sumpans Godis är väldigt selektiva med vilka märken vi säljer. Vi strävar efter att enbart arbeta med högkvalitativa märken. Som vi med säkerhet vet att våra kunder komma tycka om samt där man får mest valuta för pengarna. Vi säljer både online samt i vår butik.

Smakprofil

Apple Peach, Banana Ice, Blue Razz Lemonade, Blueberry Sour Raspberry, Coconut Melon, Cola, Cotton Candy Ice, Elfberg, Elfbull Ice, Grape, Kiwi Guava Passion Fruit, Lychee Ice, Peach Ice, Pink Lemonade, Spearmint, Strawberry Banana, Strawberry Ice, Strawberry Ice Cream, Watermelon