Pod Salt Go 600 Engångs Vape

Pod Salt Go 600 Engångs Vape är 2022 storäljare som slog igenom i Sverige på grund av dess goda smaker i små kompakta enheter!

 • 9 smaker
 • 600 bloss

79 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
 • 1-2 dagars leveranstid
 • Sveriges största utbud
 • Prisbelönta smaker
 • Alltid trygg handel

Pod Salt Go 600 Engångs Vape

Pod Salt Go 600 blev kända redan 2022 då det var årets storsäljare med dess små kompakta och smakrika vapes!

 • 600 bloss
 • 9 smaker

En kompakt och smakrik engångs vape

Pod Salt är kända för att göra grymma smaker och finns även som 10ml varianter på nikotin salter. Denna vape levererar 600st bloss och läggs efter användning i batteriåtersamlingen.

Utforska Pod Salt Engångs Vape: Enkelhet och Njutning på Fingertopparna

Om du är ute efter bekväm vaping utan krångel är Pod Salt engångs vape det perfekta alternativet. Denna kompakta, engångsenhet är idealisk för både nybörjare och erfarna vapers som uppskattar enkelheten och smaken som den erbjuder.

Varför Välja Pod Salt Engångs Vape?

 1. Bekvämlighet: Pod Salt engångs vape kräver ingen uppladdning eller påfyllning. Du behöver bara öppna förpackningen, använda den och kasta den när den är färdig. Perfekt för personer på språng!
 2. Smidig Design: Dessa enheter är lätta att använda och har en ergonomisk design som passar bekvämt i handen.
 3. Mångsidig Smakprofil: Pod Salt engångs vape finns i flera olika smaker, inklusive fruktiga, mentol- och tobakssmaker. Det finns något för varje smak.
 4. Kraftfull Ånga: Trots sin kompakta storlek levererar Pod Salt engångs vape en kraftfull ångproduktion och en tillfredsställande halsbränna.
 5. Precis Nikotinstyrka: Pod Salt använder nikotinsalt, vilket ger dig en jämn och precis nikotinstyrka för att tillgodose dina behov.

Varför Nikotinsalt?

Nikotinsalt är en nyckelingrediens i Pod Salt engångs vape, och det finns goda skäl till det. Nikotinsalt ger en mildare och jämnare nikotinhalsbränna jämfört med traditionell nikotin. Detta gör det idealiskt för dem som försöker övergå från att röka traditionella cigaretter till vaping eller för dem som letar efter en mer tillfredsställande vaping-upplevelse.

Upptäck Enkelheten med Pod Salt Engångs Vape Idag

Om du vill njuta av smidig vaping utan att behöva oroa dig för laddning eller påfyllning är Pod Salt engångs vape det perfekta valet. Dess bekvämlighet, mångsidiga smakalternativ och kraftfulla prestanda gör det till ett utmärkt val för alla vaping-entusiaster.

Köp din Pod Salt engångs vape idag och upplev enkelheten och smaken som den har att erbjuda. Med Pod Salt är din vaping-upplevelse alltid bara ett klick bort!

Smakprofil

Blue Ice, Cola Lime, Double Apple, Energy, Mango Ice, Orange Ice, Pink Lemonade, Strawberry Ice, Watermelon Breeze