THCP Vape

Endast ett sökresultat

Köp THCP Vape från Sumpans Godis i Stockholm

Hos Sumpans Godis hittar du de nya och mest populära THCP Vape, Godis, Buds och tillbehören. Vi har ett brett sortiment av THCP-produkter som passar både nybörjare och erfarna entusiaster. Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet strävar vi efter att ge våra kunder den bästa vaping-upplevelsen.

Köp THCP Vapes till Sveriges bästa priser! THCP Vape är 100% lagligt i Sverige. Produkten säljs som Sativa, Indica eller Hybrid.

THC-P Vape – för den ultimata cannabinoidupplevelsen!

Redo att ta din cannabinoidresa till nästa nivå? THCP Vape är här för att hjälpa till! Med dess överlägsna styrka och rapporterade 33x bindningsaffinitet, förbered dig för en elektrifierande upplevelse som aldrig förr. Vänta inte, utnyttja kraften i THC-P vape nu!

✓ Beställ nu och få fri frakt på alla order över 500kr! ✓ Snabb leverans i hela Sverige.

Vad är THCP och vad är dess effekter?

THCP (Tetrahydrocannabiphorol) är en nyligen upptäckt cannabinoid som finns i mycket låga nivåer i vissa stammar av marijuana, och kan produceras i ett laboratorium genom att ändra lagligt hampaderiverat CBD. Den upptäcktes av misstag av italienska forskare 2019 under analys av en specifik marijuanastam.

Läs mer THCP effekter här

THCP och HHCO olagliga i Sverige från 16 januari 2024!

-50%
599,50 kr   inkl. moms

Kvalitativa THCP-produkter för en bättre upplevelse

THC-P Vape - är en ny produkt som erbjuds av vissa CBD-butiker och drivs vanligtvis med en THCP-patron. Vi har populär vape butik åt dig där du kan beställa THC-P Godis, och Buds med bara några få klick. Om du vill köpa THC-P vape bör du dock först informera dig om hälsoriskerna risker.

THCP Vape Mango Kush
THC-P Vape Mango Kush

Hur är THC-P Vape upplevelserna?

THC-P Vape upplevelserna begränsas i stor utsträckning till rapporter från länder som USA. Det finns få studier om THC-P och vi kan inte förutsäga hur THC-P Vape upplevelsen kommer att kännas för dig. Men det finns särskilt betydande risker från de möjliga biverkningarna och du kommer troligen att känna dig extremt hög efter konsumtion.

Är THC-P vape lagligt i Sverige?

THC-P vape är helt lagligt i Sverige. Det är intressant att notera att THC-P är 30 gånger starkare än THC, men det är fortfarande lagligt, medan Delta 9 THC är olagligt. Denna oklarhet i lagen gör det möjligt för användare att uppleva liknande effekter och fördelar som THC utan att bryta mot lagen.

THCP (Tetrahydrocannabiphorol) gör det möjligt för användare att lagligt uppleva starka effekter genom att inkludera denna potenta cannabinoid i sin dagliga wellness-rutin.

Kan jag beställa THCP Vape online?

Du kan också beställa THC-P Vape online i Sverige. Här är urvalet förmodligen störst och du kan välja mellan olika vape butiker och jämföra priser. Dessutom kan du även besöka vår butik i Stockholm och köpa THC-P Vape.