Abstract E-juice – 100ml

Abstract E-juice – 100ml

  • 70/30 VG/PG
  • 100ml (120ml utrymme för påfyllnad av nikotin)
  • 0mg nikotin

139 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

Abstract E-juice – 100ml

Abstract E-juice

  • 70/30 VG/PG
  • 100ml (120ml utrymme för påfyllnad av nikotin)
  • 0mg nikotin

Vad är Shortfills?

Shortfills är en spännande kategori inom e-juicer som ger dig möjligheten att anpassa din vape-upplevelse precis som du vill. Dessa flaskor innehåller extra utrymme för att lägga till nikotin, om du så önskar, samt för att justera smaken och styrkan enligt din preferens. Det är en flexibel och anpassningsbar lösning som gör vaping till en personlig upplevelse.

Varför Shortfills från Sumpans Godis?

Vi är stolta över att erbjuda en handplockad samling av högkvalitativa shortfills från några av de mest pålitliga tillverkarna. Vårt sortiment inkluderar en mängd olika smaker och styrkor, allt för att du ska kunna hitta din perfekta kombination.

Sumpans Godis strävar alltid efter att erbjuda den bästa kundservicen och de mest konkurrenskraftiga priserna. Vi är dedikerade till att göra din shoppingupplevelse smidig och givande, oavsett om du är ny inom vaping eller en erfaren entusiast.

Vad är E-juice?

E-juice, eller e-vätska, utgör ryggraden i din vape-upplevelse oavsett. Det är den vätska som omvandlas till ångan du andas in, och den finns i ett brett utbud av smaker och nikotinstyrkor. Oavsett om du föredrar fruktiga smaker, sötsaker, eller något mer klassiskt, har vi det du söker.

Varför Välja Sumpans Godis för Dina E-juice Behov?

Vi på Sumpans Godis är engagerade i att erbjuda de bästa e-juicerna som marknaden har att erbjuda. Vi oavsett har kuraterat vår samling med omsorg och har samarbetat med välkända producenter för att säkerställa att varje flaska e-juice levererar en högkvalitativ smakupplevelse.

Vår passion är att förse våra kunder med det bästa inom vaping, och vi är här för att erbjuda stöd och vägledning i valet av din perfekta e-juice. Oavsett om du är under tiden nybörjare eller en erfaren vaper, kan du räkna med oss för att hitta rätt smak och styrka för din individuella smak och preferens.

Se hela vårt utbud på E-Juice samt Nikotinshot via länken nedan:

https://sumpansgodis.se/e-juice/

Läs mer om Nikotin och dess påverkan via länken nedan:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Nikotin

Smakprofil

Apple Ice, Blackcurrant, Blueberry, Caramel Tobacco, Cherry Ice, Cola Drink, Double Apple, Energy, Grape Ice, Lakrits, Mango Ice, Menthol, Passionfruit Ice, Peach Ice, Pear Ice, Peppermint, Pineapple Ice, Pink Lemonade, Raspberry