Nikotinshot Just Nic It

Nikotinshot Just Nic It  innehållandes 10ml vätska per flaska kan användas med alla olika VG/PG förhållanden på e-juice.

 • VG/PG: 70%/30%, 50%/50%
 • Nikotin: 14.5 MG Nikotinstyrka
 • 10ml
 • Just Nic It

59 kr69 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
 • 1-2 dagars leveranstid
 • Sveriges största utbud
 • Prisbelönta smaker
 • Alltid trygg handel

CBD guiden 🤓Visa alla

Muscimol – Effekter och dosering av det aktiva ämnet i Röd flugsvamp

Muscimol är en aktiv substans i den röda flugsvamp som växer vilt runt om i [...]

Sativa vs. Indica vs. Hybrid: Den ultimata jämförelseguiden

Denna text är skriven som ren information kring Sativa, Indica & Hybridstammar och skall inte [...]

Amanita muscaria (Röd flugsvamp / Fly agaric) i Sverige

Amanita muscaria, för svenskar mer känd som röd flugsvamp, är en hallucinogen svamp som växer [...]

Nikotinshot Just Nic It

Nikotinshot Just Nic It är en universal nikotinshot som passar med alla typer av VG/PG förhållanden på olika e-juicer. Denna produkt är till för att spädas ut med din shortfill eller longfill för den som önskar nikotin när den vapear. Just Nic It härstämmar från ett engelskt företag och levererar produkter av högsta kvalitet.

 • VG/PG: 70%/30%, 50%/50%
 • Nikotin: 14.5 MG Nikotinstyrka
 • 10ml
 • Just Nic It

För En Anpassad Nikotindosering i Din E-cigarett

Nikotinshot har blivit en oumbärlig del av e-cigarettvärlden och erbjuder användare en skräddarsydd lösning för att kontrollera sin nikotinintag. Oavsett om du är nybörjare inom e-cigarettvaping eller en erfaren användare som vill finjustera ditt nikotinintag, så kan denna produkt vara det perfekta alternativet för dig.

Vad är en Nikotinshot?

En nikotinshot är en koncentrerad nikotinlösning som blandas med din e-vätska för att ge den önskade nikotinstyrkan. Dessa shots kommer vanligtvis i små flaskor och finns i olika nikotinstyrkor, vilket gör det enkelt att anpassa din vaping-upplevelse. Nikotinshot är särskilt användbara för användare som vill gradvis minska sitt nikotinintag eller för dem som vill experimentera med olika styrkor.

Fördelar med Nikotinshot:

 1. Anpassad Dosering: Med nikotinshot har du full kontroll över din nikotinintag, vilket innebär att du kan välja den nikotinstyrka som passar dig bäst.
 2. Minskad Risk för Överdosering: Genom att använda shots undviker du risken för att överdosera nikotin, vilket kan vara en fördel för dem som tidigare rökt tobak eller vill minska sitt nikotinberoende.
 3. Ekonomiskt: Shots är ofta mer prisvärda än färdiga e-vätskor med hög nikotinstyrka. Du kan spara pengar genom att köpa nikotin och blanda din egen e-vätska.
 4. Brett Utbud av Smaker: Du kan njuta av ditt nikotin på dina villkor, med det stora utbudet av smaker som finns tillgängliga för nikotinshot.
 5. Gradvis Nedtrappning: För dem som vill minska sitt nikotinintag, är denna produkt ett utmärkt verktyg. Du kan gradvis minska styrkan på dina nikotin tills du når ditt mål.

Hur Använder Du Nikotinshot?

Att använda nikotinshot är enkelt. Du behöver bara blanda den önskade mängden nikotin med din e-vätska i din e-cigarettbehållare. Se till att blanda noggrant för att säkerställa en jämn fördelning av nikotinet. Efter detta kan du njuta av din e-cigarett precis som vanligt.

Slutsats

Nikotinshot är ett användbart verktyg för att anpassa din nikotinintag när du använder e-cigarett. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren användare, ger denna produkt dig möjlighet att ha full kontroll över din vaping-upplevelse. Utforska olika nikotinstyrkor och smaker för att hitta den perfekta balansen för dig

Se hela vårt utbud på E-Juice samt Nikotinshot. Läs mer om Nikotin och dess påverkan.

Vikt0,023 kg
Smakprofil

Just Nic It Nic Salt Shot 50VG-50PG – 14.5MG- 10ML, Just Nic It Nikotinshot 70VG-30PG – 14.5MG – 10ML, Just Nic It Salt Shot 70VG-30PG – 14.5MG – 10ML

Nikotinshot just nic it
Nikotinshot Just Nic It
59 kr69 kr   inkl. moms Välj alternativ