Frunk Salts E-juice

Frunk Salts e-juice – med samma smaker som sin storebror Frunk Bar Engångs Vape har denna produkt snabbt blivit en favorit av våra kunder.

  • Innovativa smaker
  • 10ml – 14mg/ml nikotin
  • 50/50 VG/PG

89 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

Frunk Salts E-juice

  • Frunk Salts E-juice
  • 10ml – 14mg/ml nikotin
  • 50/50 VG/PG

Frunk Salts e-juice – med samma smaker som sin storebror Frunk Bar Engångs Vape har denna produkt snabbt blivit en favorit av våra kunder. Produkten innehåller 10ml och 14mg saltnikotin. Dessa nikotinsalt är väldigt lätta att använda och passar bra till hela Vaporesso Xros serien. Köp hela din vaping upplevelse hos Sumpans Godis! 

Får E-juice innehålla nikotin?

Ja, e-juice som har upptill 10ml vätska får säljas färdigblandad med nikotin. Skall det vara mer än 10ml, måste de enligt lag säljas utan nikotin, dessa kallas ofta shortfills eller longfills. Vi säljer även E-juice som måste blandas med nikotin och självklart säljer vi även nikotinshots, se våra shortfillslongfills och nikotinshots genom att klicka på respektive.

Vad är E-juice?

E-juice, eller e-vätska, utgör ryggraden i din vape-upplevelse oavsett. Det är den vätska som oavsett omvandlar till ångan du andas in, och den finns i ett brett utbud av smaker och nikotinstyrkor. Oavsett om du föredrar fruktiga smaker, sötsaker, eller något mer klassiskt, har vi det du söker.

Varför Välja Sumpans Godis för Dina E-juice Behov?

Vi på Sumpans Godis är engagerade i att erbjuda de bästa e-juicerna som marknaden har att erbjuda. Vi oavsett har kuraterat vår samling med omsorg och har samarbetat med välkända producenter för att säkerställa att varje flaska e-juice levererar en högkvalitativ smakupplevelse.

Vår passion är att förse våra kunder med det bästa inom vaping, och vi är här för att erbjuda stöd och vägledning i valet av din perfekta e-juice. Oavsett om du är under tiden nybörjare eller en erfaren vaper, kan du räkna med oss för att hitta rätt smak och styrka för din individuella smak och preferens.

Se hela vårt utbud på E-Juice samt Nikotinshot via länken nedan:

https://sumpansgodis.se/e-juice/

Lär dig mer om Nikotin och dess påverkan via länken nedan:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Nikotin

Smakprofil

Blue Razz, Blueberry Cherry Cranberry, Candy Banana, Crushed Candy, Double Bubble, Lemon Lime, Strawberry Bubblegum, Strawberry Watermelon Bubblegum, Tropical Fruits, Yummy Gummy