Fyrverkerier

Visar 1–20 av 36 resultat

Välkommen att fira in det nya året med fyrverkerier i vårt sortiment

Passa på att köpa dina fyrverkerier online i år och hämta de i vår butik. Gör det smidigt att skaffa alla dina smällare, raketer och fyrverkerier till tolvslaget i år. Fira in det nya året i stil, med hjälp av de största pjäserna till utmärkta priser. Att köpa smällare online genom vår webbplats är ett otroligt enkelt och smidigt sätt att sköta inhandlingen.

Oavsett om du vill handla på plats, eller om du föredrar att handla online och sedan hämta dina varor hos oss, så hjälper vi dig med att hitta rätt fyrverkeri för just dig. Nyår är runt hörnet och vårt sortiment är sprängfyllt av vackra fyrverkerier som kommer att göra kvällen riktigt minnesvärd. Du får mer för pengarna när du väljer att handla hos oss än hos många andra återförsäljare. Detta innebär att du har råd med bland annat flera bombtårtor och smällare med spännande effekter.

-40%
-22%

Passa på att köpa alla dina fyrverkerier och smällare hos oss

Köp dina fyverkerier i vår butik i Stockholm, vi har ett stort sortiment som är fyllt till bredden av allt från smällare och bombtårtor till raketer och fyrverkerier. Så om du försöker att hitta den bästa återförsäljaren som ger dig mest för dina pengar så har du hittar rätt, på Sumpans Godis kan du köpa raketer till nyår på rätt sätt!Vi strävar efter att bli din lokala favorit när är dags att köpa smällare online. Men vi finns dock inte bara online, du kan även handla inför nyår direkt i vår butik. Hos oss hittar du också mer än bara fyrverkerier och smällare, vi erbjuder nämligen även produkter som engångs vapes och e-juice, samt tillbehör såsom ögondroppar och lustgas. Man kan alltså säga att vi är din helhetslösning för minnesvärda stunder!
fyrverkerier stockholm
fyrverkerier stockholm

Du hittar de största raketerna hos oss

Har du bestämt dig för att nästa nyårsafton ska bli en kväll du aldrig glömmer? Då har du kommit till rätt plats. Välkommen till Sumpans Godis, där vi förvandlar vanliga nätter till extraordinära minnen! Som en leverentör av pyrotekniska underverk erbjuder vi ett spektakulärt urval av fyrverkerier som tillgodoser alla spänningssökandes dröm. Från de skimrande kaskaderna av romerska ljus till den episka fanfaren av raketer, vårt utbud är oöverträffat.Varje gnista som stiger upp från våra fyrverkerier är ett löfte om glädje, en inbjudan till en värld av vördnad. Vår onlinebutik förenklar din resa till ett perfekt firande med användarvänlig navigering och detaljerade beskrivningar, vilket säkerställer att du hittar din perfekta matchning. Oavsett om du firar ett speciellt tillfälle eller bara väcker lite glädje, är vi här för att förstärka dina festligheter.Handla på vår hemsida och hämta dina varor i vår butik, eller varför inte besöka vår butik för att hitta den rätta fyrverkeripjäsen för just dig. Året tar ju trots allt bara slut en gång, så varför inte se till att det blir en kväll som du sent kommer att glömma. Få den mörka natthimlen att lysa upp i härliga färger och mönster som får dig att tappa andan, allt detta och mer hittar du hos oss på Sumpans Godis.

Hur borde jag förvara mina fyrverkerier?

Alla kan grunderna om fyrverkerier. Du tänder stubinen, de skjuter upp i himlen och exploderar och skapar en vacker upplevelse för familj och vänner att observera! Men hur är det med förvaringssidan? Vad gör du egentligen med ditt fyrverkeri innan det är dags för användning?
  • Rök inte runt lagrade fyrverkerier eller när du hanterar dem
  • Förvara fyrverkeriet i torra förhållanden och helst rumstempererat, om en fyrverkeripjäs blir fuktig måste den kasseras
  • När du förvarar fyrverkerier, förvara dem gärna i plastpåsar eller lägg ner de i  förseglade förpackningar för att hålla dem säkra
  • Håll borta från barn

Regler och lagar för fyrverkerier

Kom ihåg att fyrverkerier och raketer enbart är tillåtna på nyårsafton. Det spelar alltså ingen roll i vilken kommun du bor eller i vilken stad. Enligt lagen så får raketer enbart skjutas först på nyårsafton klockan 18:00, fram till klockan 02:00 på morgonen på nyårsdagen. Om du vill skjuta fyrverkeri någon annan dag på året så krävs ett tillstånd från Polisen.Däremot så får du avfyra raketer på privat mark oavsett vilket datum det är. Kom även ihåg att använda dina fyrverkerier innan de inte längre får avfyras, samt att inte använda fyrverkerier vars bäst-före datum har passerat. Om du vill läsa mer om vad som gäller för fyrverkerier så finns information på polisens hemsida.

Säkerhetstips för fyrverkerier och smällare

Även om fyrverkerier är riktigt kul och vackra att se på, så är det viktigt att respektera de. Olyckor händer lätt, särskilt när det är mörkt ute eller efter någon drink eller två. Försök därför att följa dessa säkerhetstips för att se till att hela kvällen går som planerat.
  • Läs instruktionerna - Instruktionerna skiljer sig åt mellan olika pjäser, vissa har särskilda råd eller krav som kan vara unika för just den modellen.
  • Placering - Se till att placera pjäsen på en plan yta på en öppen plats med ett tillräckligt säkerhetsavstånd till personer i närheten.
  • Vänta - Om det skulle vara så att inget händer när stubinen brunnit upp, vänta en stund innan du närmar dig pjäsen, den kan brinna av sent.
Genom att följa tipsen ovan så kan du minska risken för olyckor markant. Så länge som säkerheten kommer i första hand vid hantering och användningen så är fyrverkerier ett härligt sätt att fira in det nya året.