San Francisco – Svea Fireworks

San Francisco från Svea Fireworks är en fontän snarare än en tårta och är otroligt vacker att se på. Kombinera gärna tillsammans med en tårta för ännu bättre effekt!

  • Fontän
  • 18 års gräns

299 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

CBD guiden 🤓Visa alla

Muscimol – Effekter och dosering av det aktiva ämnet i Röd flugsvamp

Muscimol är en aktiv substans i den röda flugsvamp som växer vilt runt om i [...]

Sativa vs. Indica vs. Hybrid: Den ultimata jämförelseguiden

Denna text är skriven som ren information kring Sativa, Indica & Hybridstammar och skall inte [...]

Amanita muscaria (Röd flugsvamp / Fly agaric) i Sverige

Amanita muscaria, för svenskar mer känd som röd flugsvamp, är en hallucinogen svamp som växer [...]

San Francisco

San Francisco är en fontän som levererar ett otroligt vacker spektakel att se på under nyårsafton och ännu snyggare när man kompletterar med en tårta!

  • Fontän
  • Se videon
  • 18 års gräns

För en färgsprakande och glittrande feststämning, presenterar vi ”San Francisco” från Svea Fireworks – en fantastisk fontän som förvandlar himlen till en sprakande konstutställning. Med en fontän av glitter och färger, ger ”San Francisco” en visuell symfoni istället för den traditionella tårtformen.

Denna unika fyrverkeripjäs sprider glädje med sitt vackra skimmer och glittrande effekter. Denna produkt är skapad för att ge en omedelbar dos av festlighet, och dess färgglada skådespel kommer att lysa upp kvällen på ett magiskt sätt.

Svea Fireworks har verkligen tagit fram något speciellt med denna produkt. Denna glittrande fontän erbjuder en sprakande variation av färger och glitter, skapade för att fascinera och förtrolla alla som ser på.

Säkerheten är naturligtvis högsta prioritet för Svea Fireworks, och alla fyrverkeripjäser är noga testade och tillverkad med högkvalitativa material för att garantera en trygg och njutbar användarupplevelse.

För den ultimata feststämningen med en dos av glitter och färger är denna fontän det självklara valet. Skapa en magisk kväll med denna färgsprakande fontän genom att beställa din ”San Francisco” från Svea Fireworks idag!

Se hela vårt utbud av fyrverkerier online:

https://sumpansgodis.se/fyrverkerier/

Läs mer på wikipedia:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Fyrverkeri

San Francisco Svea fireworks
San Francisco – Svea Fireworks