Furia Alecto Grande

Furia Alecto Grande lockar med en imponerande kraftfull kropp, karakteriserad av den distinkta kryddigheten som är typisk för Nicaraguanska cigarrer.

  • 45minuter
  • Passar ej nybörjare
  • Toner av choklad, kanel & ek

219 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

Sumpans Godis - Engångs Vape & Tobak
Sumpans Godis - Engångs Vape & Tobak
541 Google recensioner
patksp
patksp
2024-03-29
Zamawiam on line produkty thch I thcjd- dla tych którzy lubią fajny haj polecam bardzo - tylko zostawcie trochę smaczków dla mnie :) polecam bo legalnie można kupić wspaniałej jakości towiec.
chris lee
chris lee
2024-03-28
Well they have just about everything you could need in the tobacco area They have some cigars also
Govend Barzani
Govend Barzani
2024-03-28
They got very good offers and fresh tobacco.
Amir “David” Johansen
Amir “David” Johansen
2024-03-17
vape
Nikola Kierejsza
Nikola Kierejsza
2024-03-15
Robin
Agust Nordenskär
Agust Nordenskär
2024-03-15
Robinjr
Hamid jafari
Hamid jafari
2024-03-15
Dunder personal
Nea Leisten
Nea Leisten
2024-03-15
Så himla trevlig
Arian Zeinali
Arian Zeinali
2024-03-15
Bästa killen

CBD guiden 🤓Visa alla

E-Cigg Butik i Stockholm: Tips för att hitta den perfekta modellen

E-cigaretter, även kända som elektroniska cigaretter, har blivit alltmer populära i Stockholm under de senaste [...]

THCA: Vad är det och hur skiljer det sig från THC?

Det finns över hundra cannabinoider i marijuanaväxten, och de har alla sin unika ursprungshistoria. THC:s [...]

Vad är THCV? Allt vi vet om så kallad ”Dietgräs”

Kallad ”dietgräs” och ”gräserall” för dess påstådda aptitdämpande och energihöjande egenskaper, är delta 9 tetrahydrocannabivarin [...]

Furia Alecto Grande

Furia Alecto Grande , det minsta syskonet i den anmärkningsvärda Furia-familjen, bär stolt titeln av en short robusto, trots att den är ganska betydlig för sin kategori. Trots sin storlek brinner denna cigarr från Furia snabbt, vilket resulterar i en röktid på ungefär 45 minuter – perfekt för de som inte har timmar att avvara för en cigarrupplevelse.

Furia Alecto levererar en kraftfull kropp med den distinkta nicaraguanska kryddigheten, ackompanjerad av toner av mörk choklad och kaffe.

När vi betraktar konstruktionen av denna cigarr finner vi ett mörkbrunt blad, som vissa hävdar vara oscuro, men under vår provning finner vi att varken färgen eller smaken påminner om det. Således väljer vi att hänvisa till det som Colorado Maduro. Täckbladet är jämnt och utan synliga sömmar eller ådror. Pinnen är välpackad och gedigen, vilket kan väcka en initial oro, men denna oro visar sig vara obefogad. Cigarrren brinner jämnt och kräver sällan korrigeringar. Draget är konsekvent bra genom hela sessionen och rökproduktionen är imponerande, vilket förhöjer smakupplevelsen.

Vid första blosset välkomnas man av toner av kaffe förenat med choklad, med subtila inslag av kanel och ek. Kryddigheten är påtaglig och sätter sig djupt i gommen. Att ha något att dricka till, såsom vatten eller en len, söt rom, kan vara en förträfflig följeslagare. Under den andra tredjedelen förblir smakerna i stort sett desamma, med en statisk balans dem emellan. Dock har den initialt kraftfulla nicaraguanska kryddigheten dämpats något, men finns fortfarande där i bakgrunden. I den sista tredjedelen framträder mer av den mörka chokladens smak, tillsammans med noter av kanel och ek. Kryddigheten återkommer gradvis, men inte med samma intensitet som i början. Sammantaget ger cigarrren en känsla av raffinement och balans genom hela upplevelsen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Furia Alecto Grande”

cigarrer
Furia Alecto Grande