Enclave Habano Toro Grande

Enclave Habano Toro Grande är en sensation från A.J Fernandez!

  • Passar inte nybörjare
  • 110min brinntid

169 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

CBD guiden 🤓Visa alla

Muscimol – Effekter och dosering av det aktiva ämnet i Röd flugsvamp

Muscimol är en aktiv substans i den röda flugsvamp som växer vilt runt om i [...]

Sativa vs. Indica vs. Hybrid: Den ultimata jämförelseguiden

Denna text är skriven som ren information kring Sativa, Indica & Hybridstammar och skall inte [...]

Amanita muscaria (Röd flugsvamp / Fly agaric) i Sverige

Amanita muscaria, för svenskar mer känd som röd flugsvamp, är en hallucinogen svamp som växer [...]

Enclave Habano Toro Grande

Enclave Habano Toro Grande från A.J Fernandez har varit en sensation sedan dess lansering år 2015, och dess cigarrer har uppnått enorma framgångar. Så eftertraktade har de varit att de till och med har auktionerats ut på grund av den begränsade tillgången, trots att de är serieproducerade. Enclave Toro bjuder på en överväldigande mångfald av smaker, vilket gör rökningen till en upplevelse som håller dig engagerad från början till slut. Komplexiteten börjar på en relativt lugn nivå, men ungefär halvvägs in i rökningen öppnar cigarren upp sig som en explosion av smaker, vilket gör det till en verklig fest i munnen. Det är perfekt för att avnjutas under provningar eller i trevligt sällskap då det finns mycket att diskutera och upptäcka under rökningen.

När det kommer till konstruktionen av Enclave Habano Toro lämnar dess utseende inte mycket att önska. Det medelbruna täckbladet är glänsande och oljigt utan större ådror som distraherar, medan sömmarna är nästan osynliga och huvan pryder cigarrens topp på ett elegant sätt. Foten på cigarren är täckt, vilket ger en lite annorlunda men förtjusande estetik. Gördlarna är två till antalet, en som stoltserar med märket ”Enclave” och vacker grafik, medan den andra avslöjar att det är A.J Fernandez som ligger bakom produktionen. När tändningen är genomförd visar det sig att rökningen är en smidig resa, med ett något trögare drag men fortfarande inom gränserna för vad som betraktas som normalt. Glöden är jämn och kräver sällan någon korrigering.

När det gäller smaker levererar Enclave Habano Toro en imponerande palett. I början av rökningen möts du av kryddighet, choklad, rostade nötter, ceder, en touch av krämighet, kanel, muskot, jord och läder. Smakerna tar en stund att utvecklas helt men när de gör det är det en upplevelse i sig, med en mängd smaker att utforska under den första tredjedelen. Komplexiteten är först relativt låg, men i den andra tredjedelen börjar den att öka när styrkan mellan smakerna varierar och nya smaker gör sitt intåg. Malt, russin, smörkola, sötma, torv och espresso är några av de nya smakerna som blandar sig med de befintliga, vilket skapar en rik och varierad smakprofil. Halvvägs in i rökningen börjar cigarren att avslöja sitt fulla register, medan den sista tredjedelen fortsätter med en överflödande smakpalett och ökad komplexitet. Cigarren avslutas utan att bli besk eller otrevlig, vilket gör att den kan njutas ända till sista stubben utan problem.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Enclave Habano Toro Grande”

enclave habano toro grande
Enclave Habano Toro Grande