Electra – Svea Fireworks

Electra från Svea Fireworks  är en väldigt populär fyrverkeripjäs på grund av dess färgglada skott som skjuter åt olika riktningar!

  • 41 skott
  • 25 mm skott
  • 18 års gräns

499 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

Electra – Svea Fireworks

Electra har snabbt vuxit till en av de populäraste artiklarna hos Svea Fireworks och vi är inte förvånade. Hela 41st färgglada skott tillverkade i 25mm kaliber erbjuder denna tårta.

  • 18 års gräns
  • Får enbart skjutas under nyårsafton
  • Vid skjutning tidigare än nyårsafton krävs särskilt tillstånd av polisen

Fyrverkeri Butik i Stockholm för Din Explosiva Glädje

Är du på jakt efter den perfekta fyrverkeri butiken i Stockholm för att lyfta din festliga upplevelse till nya höjder? Då har du kommit till rätt ställe! Oavsett om det är nyårsafton, midsommar, eller något annat speciellt tillfälle, är fyrverkerier det lilla extra som sätter glimten i ögat på varje fest.

Fyrverkeri Butik: För Varje Tillfälle

En fyrverkeri butik i Stockholm kan erbjuda ett brett utbud av pyrotekniska underverk som passar alla dina festliga behov. Oavsett om du letar efter de klassiska och smällsäkra fyrverkerierna som sprakar upp natthimlen med färger och ljus, eller om du föredrar de mer subtila alternativen som lyser upp marken med gnistrande fontäner, hittar du allt på en fyrverkeri butik. Fira sommaren med färgsprakande fyrverkerier på midsommarafton eller skapa en minnesvärd nyårsafton med de mest imponerande och storslagna fyrverkerierna.

Fyrverkerier Stockholm: En Smällkaramell av Valmöjligheter

Om du letar efter fyrverkerier i Stockholm, har du turen att bo i en stad där valmöjligheterna är oändliga. Stockholm är känd för sitt mångsidiga utbud av fyrverkeri butiker, var och en med sin egen unika charm och produkter. Oavsett om du befinner dig i Gamla Stan, Södermalm, eller någon annanstans i staden, finns det alltid en fyrverkeri butik nära dig som kan hjälpa dig hitta de bästa fyrverkerierna för din fest.

Säkerhet Först

När du handlar i en fyrverkeri butik, är det viktigt att tänka på säkerheten. Följ alltid anvisningarna och rekommendationerna från butikspersonalen och se till att du hanterar fyrverkerierna på ett säkert sätt. Att njuta av fyrverkerier är en fantastisk upplevelse, men det är viktigt att vara medveten om de potentiella riskerna och följa säkerhetsföreskrifterna noga.

Så oavsett om du letar efter fyrverkeri butiker i Stockholm eller de bästa fyrverkerierna för ditt nästa evenemang, är det viktigt att utforska dina alternativ och fira med ansvar. Gör din fest oförglömlig med fyrverkerier som lyser upp Stockholms himmel och sprider glädje till alla som deltar i din festliga tillställning.