THCP Buds – Pre Rolled

THCP Buds Pre Rolled version med Element papper i dessa finaste kvalitet.

 • Industri hempa
 • Silver Haze / OG Kush
 • 1st
 • 10% THCP
 • 0% THC
 • 0% HHC

199 kr   inkl. moms

Läs mer om produkten →
 • 1-2 dagars leveranstid
 • Sveriges största utbud
 • Prisbelönta smaker
 • Alltid trygg handel

THCP Buds – Pre Rolled

Denna THCP Buds – Pre Rolled innehåller 10% THCP. Produkten är tillverkad från det välkända varumärket Hero som vi även säljer en andra cannabisprodukter ifrån!

Produktinformation:

 • Smakprofil: Silver Haze, OG Kush

 • THCP-halt: 10%

 • THC-halt: 0%

 • HHC-halt: 0%

THCP!

Här är några viktiga meddelanden att beakta:

 • 100% laglig i Sverige

 • Åldersbegränsning: Endast till försäljning till kunder över 18 år

 • Inte för konsumtion eller rökning

 • Avsedd för industriella och tekniska ändamål

 • Följer lag nr 167/1998 §5

 • Rådgör med din läkare före användning

 • Detta är en samlarprodukt

Vad är THCP Pre Rolled?

THCP (Tetrahydrocannabiphorol) är en nyligen upptäckt cannabinoid som finns i mycket låga nivåer i vissa stammar av marijuana. Det kan också produceras i ett laboratorium genom att ändra lagligt hampaderiverat CBD. Den upptäcktes av misstag av italienska forskare 2019 under analys av en specifik marijuanastam.

THCP: En djupdykning

Det fullständiga namnet för THCP är delta-9-tetrahydrocannabiphorol, som ibland förkortas till delta 9 THCP eller THC-heptyl. Förkortningar inkluderar THCP, THC-P och THCp. En återförsäljare kallar det delta-p.

Efterfrågan på THCP

Efter den krossande kommersiella framgången för delta 8 THC har cannabisindustrin hittat en mängd hampaderiverade cannabinoider som kan konkurrera med delta 9 THC i traditionell marijuana. Dessa cannabinoider – delta 8, delta 10 THC och HHC – är alla populära på den mångsidiga cannabismarknaden, och THCP är redo att ansluta sig till dem.

Potential och Forskning

Medan THCP kan ge ett kraftigt nytt rus för rekreativa användare, kan det också erbjuda nya terapeutiska fördelar för medicinska patienter. THCP är väldigt nytt ämne och forskare har knappt börjat utforska potentialen hos THCP.

Vad är THCP Buds – Pre Rolled?

THCP är en organisk cannabinoid mycket liknande delta 9 THC, men med en annorlunda molekylär struktur. Den har en längre alkylsidokedja, vilket gör att THCP kan binda mer lätt med mänskliga cannabinoidreceptorer, vilket kan leda till mer kraftfulla effekter.

Forskning och Effekter

Nästan allt vi vet om THCP kommer från 2019 års studie av en grupp italienska akademiker som introducerade det till världen. Det har fortfarande inte gjorts någon forskning på mänskliga försökspersoner, så vi vet lite om möjliga säkerhetsfrågor eller biverkningar med THCP, förutom vad vi kan gissa baserat på effekterna av andra former av THC.

THCP-hög

THCP är även känt för att ha en starkare psykadelisk effekt än vanlig THC som är idag narkotikaklassad i Sverige.

Blir du hög av THCP Buds?

De italienska forskare som upptäckte organisk THCP fann i experiment på odlade mänskliga celler att THCP binder 33 gånger mer effektivt med CB1-receptorn än delta 9 THC. Det betyder inte att THCP kommer att göra dig 33 gånger högre än traditionell delta 9. Det finns förmodligen en gräns för varje cannabinoids förmåga att stimulera endocannabinoidreceptorerna, och varje person reagerar olika på varje cannabinoid ändå.

Potential och Användning

Forskarna som identifierade THCP säger att närvaron av små mängder THCP i vissa marijuana-stammar kan förklara varför dessa stammar verkar mer berusande för användare än andra stammar som innehåller liknande eller till och med högre nivåer av delta 9 THC.

Effekter och Terapi

THCP kan ge mer omfattande smärtlindring, aptitreglering och behandling av vissa neurologiska störningar än andra cannabinoider.

Potentiella användningar och fördelar med THCP

THCP är fortfarande föremål för intensiv forskning för att förstå dess potential som en terapeutisk cannabinoid. Det finns bevis för att THCP har antiinflammatoriska egenskaper och kan vara till hjälp vid smärtlindring, aptitreglering och behandling av vissa neurologiska störningar.

Potentiella risker och biverkningar

Utan tillgänglig forskning bör patienter vara försiktiga när de undersöker THCP som en potentiell medicin tills mer information blir tillgänglig.

THCP och drogtester

Det är osäkert om THCP kommer att få dig att misslyckas med ett drogtest eftersom det inte har studerats. Men det finns ingen anledning att tro att THCP inte skapar typiska THC-nedbrytningsprodukter i människokroppen.

Är THCP Buds – Pre Rolled lagligt i Sverige?

THCP-produkter är nya och förvirrande när det gäller laglighet. De THCP-produkter som säljs följer de regler som gäller för 0,2% THC i Sverige.

Var man kan köpa THCP?

THCP-produkter finns tillgängliga genom de flesta online-återförsäljare som säljer andra hampaderiverade cannabinoidprodukter. THCP finns att köpa hos oss online eller i butik.

De potentiella hälsofördelarna med THCP Buds

THCP är för närvarande föremål för intensiv forskning för att förstå dess potential som en terapeutisk cannabinoid. Det finns bevis för att THCP har antiinflammatoriska egenskaper och kan vara till hjälp vid smärtlindring, aptitreglering och behandling av vissa neurologiska störningar.

Vad är skillnaden mellan THCP och THC?

Även om THCP och THC delar liknande strukturer, finns det viktiga skillnader som skiljer dem åt, inklusive längden på alkylsidokedjan. THCP har en längre alkylkedja än THC, vilket kan leda till olika interaktioner med cannabinoidreceptorerna.

Vikt 0,01 kg
Smakprofil

OG Kush (Indica), Silver Haze (Sativa)