LOOP Snus

LOOP Snus har snabbt växt till en av Sveriges mest kända snusvarumärken som fått stor uppmärksamhet då dess väl sammansatta smaker och styrkor uppskattats bland kunderna!

  • Tobaksfritt
  • 18+ åldersgräns

44,90 kr54 kr

Läs mer om produkten →
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Sveriges största utbud
  • Prisbelönta smaker
  • Alltid trygg handel

Du kanske också gillar …

599 kr799 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

CBD guiden 🤓Visa alla

Muscimol – Effekter och dosering av det aktiva ämnet i Röd flugsvamp

Muscimol är en aktiv substans i den röda flugsvamp som växer vilt runt om i [...]

Sativa vs. Indica vs. Hybrid: Den ultimata jämförelseguiden

Denna text är skriven som ren information kring Sativa, Indica & Hybridstammar och skall inte [...]

Amanita muscaria (Röd flugsvamp / Fly agaric) i Sverige

Amanita muscaria, för svenskar mer känd som röd flugsvamp, är en hallucinogen svamp som växer [...]

LOOP Snus

Loop Snus – Njutning Utan Tobak, En Smakrik Revolution

Välkommen till Loop Snus, där njutning tar en spännande vändning utan att kompromissa med smak. Vi presenterar stolt vår tobaksfria variant, skapad för dig som söker en autentisk snusupplevelse utan tobakens närvaro.

Smygande Smakrikedom: Loop Snus tobaksfri version tar dig med på en smakrik resa utan att förlora det klassiska snusets känsla. Varje portion är designad för att leverera en subtil men fullständig smakupplevelse, där den rika och balanserade blandningen av aromer tar centrum scen.

Innovativ Nikotinupplevelse: Tro inte att tobaksfri betyder att vi kompromissar med upplevelsen. Loop integrerar en innovativ nikotinlösning i varje prilla, vilket ger en jämn och tillfredsställande kick utan tobakens närvaro. Vår teknologi garanterar en behaglig och diskret passform, så du kan njuta av ögonblicket utan bekymmer.

Eco-Conscious Förpackning: Vi strävar inte bara efter att erbjuda en härlig snusupplevelse utan också att vara miljömedvetna. Vår förpackning är designad med hållbarhet i åtanke, tillverkad av återvinningsbara material för att minska vår påverkan på planeten. Loop tobaksfri är ett val som inte bara är gott för dig utan också för vår gemensamma miljö.

Frisätt Din Njutning: Loop Snus tobaksfri öppnar dörren till en ny era av snusning. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren snusentusiast kommer vår tobaksfria variant att överraska dina sinnen och ge dig friheten att njuta när som helst, var som helst.

Ge dig själv möjligheten att uppleva en smakrik revolution utan tobak. Loop Snus tobaksfri är din biljett till en värld av njutning där varje prilla är en smygväg till ren och autentisk smak. Välkommen till Loop – där tradition möter innovation, och tobaksfri njutning tar scenen.

Läs mer om snus via länken nedan:
Se hela vårt vitt snus tubud online:
Smakprofil

Cassis (Strong), Hot Rhubarb (Strong), Ice Cool Mint (Strong), Jalapeno Lime (Extra Strong), Jalapeno Lime (Hyper Strong), Jalapeno Lime (Strong), Licorice Fusion (Extra Strong), Licorice Fusion (Strong), Mint Mania (Extra Strong), Mint Mania (Strong), Red Chili Melon (Extra Strong), Red Chili Melon (Strong)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LOOP Snus”

Loop snus
LOOP Snus
44,90 kr54 kr
Välj alternativ