THCP Godis HERO 1mg

THCP Godis från varumärket HERO levererar en intensiv upplevelse med deras kombination av två stycken olika cannabinoider i denna påse!

 • THCP
 • 10st godisar
 • 1mg THCP / godis

399 kr479 kr
  inkl. moms

Läs mer om produkten →

479 kr

🚀 1 personer har köpt senaste timmen

Antal Spara Styckpris
2 - 4 4% 459 kr
5 - 9 6% 449 kr
10+ 17% 399 kr
 • 1-2 dagars leveranstid
 • Sveriges största utbud
 • Prisbelönta smaker
 • Alltid trygg handel

THCP Godis HERO 1mg

Denna produkt som kommer från varumärket HERO är godisar fyllda med THCP, påsarna kommer med 10st godisar per påse!

 • THCP
 • 10st godisar
 • 1mg THCP per godis
 • 0% THC
 • 0% HHC

En djupdykning i cannabinoidvärlden

Cannabinoider har blivit föremål för ökat intresse på senare tid, och två av de mest omtalade är THCP och HHC-O. I den här artikeln kommer vi att utforska vad dessa cannabinoider är och deras aktuella status i Sverige.

HHC-O: En nykomling på marknaden

HHC-O, tekniskt känt som HHC Acetat, är en substans som liknar HHC (Hexahydrocannabinol) och har liknande effekter. Många användare hävdar att HHC-O är ännu kraftfullare än traditionell HHC. Tillverkningsprocessen innebär att ett acetat tillsätts till vanlig HHC för att skapa HHC Acetat. En viktig poäng att notera är att HHC-O är 100% lagligt att köpa, sälja och inneha i Sverige, även efter den 11 juli.

THCP: En ny upptäckt cannabinoid

THCP, eller delta-9-tetrahydrocannabiphorol, är en cannabinoid som nyligen upptäcktes av italienska forskare 2019. Den liknar THC (delta-9-tetrahydrocannabinol), den mest välkända cannabinoiden i cannabisväxten. En unik egenskap hos THCP är att den har en längre alkylsidokedja än THC, vilket gör att den kan binda mer effektivt till cannabinoidreceptorer i människokroppen. Detta öppnar upp möjligheten för starkare effekter än traditionell THC.

Laglig status i Sverige

HHC-O är fortsatt lagligt i Sverige, och Folkhälsomyndigheten har ännu inte kommit fram till något beslut om dess reglering. Det är därför lagligt att köpa, sälja och inneha HHC-O i Sverige.

När det gäller THCP, är dess status mer komplex, och det är viktigt att följa lagar och riktlinjer för THCP-forskning i Sverige. Forskning på THCP är fortfarande i sin linda, och dess reglering är inte helt klar.

Information:

Denna produkt är 100% laglig och säljs endast till kunder över 18 år. Vi uppmanar inte till konsumtion eller rökning av denna produkt och betonar att den är avsedd för industriella och tekniska ändamål. Produkterna följer lag nr 167/1998 §5, och vi rekommenderar att du rådfrågar din läkare före användning. THCP Godis betraktas som en samlarprodukt.

Framtiden för cannabinoider

THCP har potential att erbjuda kraftfulla terapeutiska fördelar och starkare psykoaktiva effekter än traditionell THC. Forskning om THCP är fortfarande i sin begynnelse, och det återstår mycket att upptäcka om dess effekter och användningsområden. Dess kraftfulla bindningsaffinitet till cannabinoidreceptorer gör det till en spännande cannabinoid inom forskning och terapi.

Sammanfattning

Cannabinoider som HHC-O och THCP har öppnat upp en ny värld av möjligheter och utmaningar inom forskning och lagstiftning. Medan HHC-O är lagligt och tillgängligt i Sverige, är THCP fortfarande under utredning, och det är viktigt att följa gällande lagar och riktlinjer. Produkter som THCP Godis erbjuder en möjlighet att utforska de potentiella fördelarna och effekterna av THCP, men användning bör göras med försiktighet och i enlighet med lagstiftning.

Läs mer om THCP på Wikipedia: Länk till Wikipedia om THCP

Vikt 0,05 kg